Neix a Barcelona, l’any 1936. La seva família li aporta des de ben petita un ambient cultural que arrossegarà durant tota la seva trajectòria vital. «El meu pare els diumenges em portava al Palau de la Música i ell mateix recorria Els Encants en busca de llibres, quadres i altres objectes de valor artístic». Un cop jubilada, es dedica a la joieria i als vitralls, a l’Escola Retaule de Barcelona, de la mà de Lucy Martín. Actualment, està immersa en la confecció de vitralls.

Aquesta és la seva primera exposició, i ho fa mostrant una vintena de peces exclusives, úniques, artesanes, amb uns acabats elegants i exquisits. Podem resseguir obres d’artistes europeus com Vincent Van Gogh o peces més clàssiques com un espectacular biombo inspirat en un paisatge bucòlic.
Així doncs, Àgora3 aposta per una exposició amb un suport completament diferent al que estem acostumats a veure en aquest espai; així com també aposta per una artista que tot i ser la seva estrena expositiva no desmereix la seva trajectòria artística de tota una vida envoltada d’art.